BAAL JE VAN JE LICHAAM EN VOEL JE JE DAAR ONZEKER OVER?

Lukt het je niet om je lichaam te accepteren? Of er tevreden mee te zijn? En maakt dat je onzeker en zit het je eigenlijk enorm in de weg? Misschien sta je wel elke keer voor de spiegel en baal je dat je jezelf dik vindt. Of dat je benen putjes hebben. Of dat je huid slap is. Dat je jezelf gewoon niet mooi vindt? En dat je je daar dan ook gewoon niet goed genoeg bij voelt...

Dit kan je leven zo beïnvloeden!

Denk maar eens aan wat voor effect het heeft op je humeur, je zelfbeeld, je relaties, je werk, de leuke dingen die je doet in het leven…

Grote kans dat het een (groot) negatief effect heeft!

Maar dat hoeft niet zo te zijn! Every body is beautiful!

En ik weet dat het makkelijker gezegd is dan gedaan hoor. Misschien denk je nu wel, ja jij hebt makkelijk praten! Maar dat is niet zo. Bijna elke vrouw, hoe ze er ook uit ziet, of wat voor gewicht ze ook heeft, is onzeker over haar lichaam.

Zelf heb ik een enorm proces meegemaakt met veel afvallen en aankomen, maar vooral een manier vinden om met liefde naar mijn lichaam te kijken. En mijn leven, humeur of zelfbeeld er niet door te laten beïnvloeden. Niet alleen bij mijzelf, maar als mental coach heb ik daar inmiddels al honderden vrouwen bij mogen helpen in mijn programma's en coaching :)

Wil jij ook afrekenen met die negatieve zelfpraat over je lichaam?

Doe dan mee met de gratis Lichaamsliefde challenge. Dan gaan we 5 dagen lang samen aan de slag :)

SCHRIJF MIJ IN VOOR DE CHALLENGE

"Door de challenge kan ik mij focussen op het behouden van een positief zelfbeeld, zonder terug te vallen in de negatieve blik op mijzelf!"
Marieke

"Ik ben tijdens de challenge tot veel inzichten gekomen, waarom ik wil afvallen en dat ik eigenlijk 'gezien wil worden'. Ik ben me er steeds meer van bewust dat ik mezelf niet hoef te vergelijken met anderen. En kan ook steeds beter relativeren. Ik heb 2 kinderen, maar nou, zie er best goed uit hoor!"
Aafke

"Je wordt door de opdrachten met je neus op de feiten gedrukt. Na dag 4 begin je je dag zoveel anders en zoveel fijner! Het heeft me een schop onder de kont gegeven. En zit hierdoor al lekkerder in mijn vel"
Ilona

WIL JIJ GRAAG?

  •  De reden achter die onzekerheid over je lichaam weten?
  •  Minder negatief over je lichaam denken?
  •  Hoe je lichaam eruit ziet een minder grote rol in je leven laten spelen?
  •  Meer inzicht en grip op je kritische stemmetjes krijgen?
  • Je beter bij je lichaam voelen? 

Doe dan mee met de gratis Lichaamsliefde Challenge!

En zet de eerste stappen om minder negatief naar je lichaam te kijken en je er zelfverzekerder in te voelen!

In 5 dagen gaan we kijken waarom het jou nu nog niet lukt, wat zorgt voor die onzekerheid en laat ik jou voelen hoe het is om zelfverzekerd het strand op te gaan.

Ga jij deze challenge met mij aan? Schrijf je dan nu gratis in. 

  •  

Donderdag 3 sept - dinsdag 8 sept

  •   

Helemaal 100% gratis. 

  •  

5 dagen. Online. Wanneer het jou uitkomt. 

WAT VORIGE DEELNEMERS ZEGGEN:

VEEL GESTELDE VRAGEN

Vraag: Wanneer is deze challenge geschikt voor mij?

Antwoord: Voor elke vrouw die zich onzeker voelt over haar eigen lichaam. Het maakt verder niet uit wat voor gewicht je hebt, hoe je eruit ziet, of je wilt afvallen, of je een dieet volgt of welke kleur of vorm je ook hebt. Voel jij je wel eens onzeker over je lichaam? Dan is deze challenge voor jou! 

Vraag: Ik heb niet alle dagen de tijd, is dat erg? 

Antwoord: Nee hoor, de eerste 4 video's komen gewoon in je mailbox, die kan je in je eigen tijd bekijken. De afsluiting van de challenge is wel live, op dinsdag 8 september om 20 uur. En ook deze kan je later terugkijken mocht je er niet bij kunnen zijn :)

Vraag: Waar vindt de challenge plaats? 

Antwoord: De challenge zal online plaatsvinden in jouw mailbox. De laatste dag is live en hiervoor krijg je nog een linkje toe gemaild om in te kunnen loggen. Je zal mij op camera zien, maar zelf ben je niet in beeld en kan je reageren in de chat. 

Vraag: Is het echt helemaal gratis? 

Antwoord: Jazeker! Ik weet zelf hoe frustrerend en energievretend het kan zijn als je zo onzeker over je lichaam bent. Ik gun jou ook een fijne zomer waarin je je geen zorgen hoeft te maken over hoe je eruit ziet in bikini of badpak. Vandaar dat ik je deze challenge gratis aanbied.