Worstel jij ook zo met eten, je gewicht en je lijf?

Waarschijnlijk heb je net als ik en mijn cliënten al talloze diëten of manieren van eten geprobeerd. Op de korte termijn lijkt het allemaal te werken, val je misschien wat af, maar vroeg of laat val je weer terug in snoepen, snaaien en teveel eten. Niet zo gek ook, want uit onderzoek blijkt dat 95% van de diëten gedoemd zijn om te falen.

Zelf heb ik ook jarenlang een verstoorde relatie met eten gehad en alles wel geprobeerd. Dan at ik weer heel streng en viel ik wat af, om het vervolgens niet vol te houden, alles weer los te laten en weer aan te komen.

Deze strijd zorgde er ook voor dat ik radeloos werd. Was ik dan zo zwak of had ik gewoon geen wilskracht? Met elke poging zakte de moed mij nog verder in de schoenen. En bestonden mijn dagen aan denken aan eten en mijn gewicht. Om GEK van te worden!

Het hoeft niet zo te zijn. Eten hoeft niet moeilijk te zijn. Je hoeft geen jojo te blijven. Als je maar bereid bent om van het diëten af te stappen, je lichaam te gaan respecteren en te gaan luisteren naar wat jouw lijf nodig heeft.

Gezond en "in balans" eten hoeft niet moeilijk te zijn

Inmiddels heb ik al jaren een relaxte relatie met eten en help ik dagelijks andere vrouwen om vaarwel te zeggen tegen die strijd en op een relaxte manier intuïtief te gaan eten.

Je kan natuurlijk jarenlang zelf blijven aanklooien met eten en je gewicht. En als je heel eerlijk bent, doe je dat ook al veel te lang!

Of je maakt gebruik van bewezen stappen - die niet alleen voor mij, maar ook voor mijn vele klanten hebben gewerkt - om vaarwel te zeggen tegen diëten, snaaibuien en strijd rondom eten… En plaats te maken voor rust, balans en een intuïtieve manier van eten. Byebye jojo en stress, hello rust en balans!

Wil jij ook de beste inzichten en stappen rondom intuïtief eten van mij leren?

"Door minder streng te zijn en intuïtief te gaan eten, zijn mijn eetbuien nu zo goed als weg. Ik heb weer energie en al met al hou ik weer van mijzelf" Katleen

"Ik heb geleerd dat mijn lichaam zelf aangeeft wat het nodig heeft. Door intuïtief te gaan eten ben ik echt terug naar de basis. Het voelt zo bevrijdend en kan het iedereen aanraden!" Anne

"Ik eet veel bewuster, vol=vol en kan nu ook echt eens genieten van 'ongezonde' treats. Heb ook veel minder eetbuien. Je bent een top coach!" Anet

Tijdens deze Intuïtief Eten Workshop ga je aan de slag met de bewezen stappen voor rust rondom eten en je lijf

Ontdek wat voor type eter jij bent

Je krijgt inzicht in jouw huidige patronen en valkuilen, zodat je weer waar je aan mag gaan werken

10 stappen naar intuïtief eten

We lopen de 10 stappen door die je nodig hebt voor een gezonde relatie met eten

Vind rust rondom eten en je lijf

Door een intuïtieve eter te worden kan ook jij rust rondom eten en je lijf gaan vinden

Interactieve Zoom Workshop

Wij gaan ongeveer 2,5 uur samen aan de slag in Zoom, interactief, met persoonlijke tips

Maximaal 8 deelnemers

Door dit kleine aantal deelnemers kunnen we in een vertrouwde setting aan de slag

Persoonlijk stappenplan

Aan het einde van deze workshop heb je een persoonlijk stappenplan waar je mee aan de slag kan

(€97,-) €37,-

Intuïtief Eten Workshop:

  • Ben je klaar met die strijd rondom eten en je lijf?
  • Is het tijd om de 10 stappen voor een relaxte relatie met eten te ontdekken?
  • Wil je leren hoe je een intuïtieve eter kan worden en rust rondom eten te vinden?
  • En wil je graag samen aan de slag en direct mijn feedback en persoonlijke tips krijgen?

Dan is deze Intuïtief Eten Worskhop perfect voor jou! Dan gaan we samen ongeveer 2,5 uur interactief via Zoom aan de slag met jouw persoonlijke stappenplan naar intuïtief eten.

Veelgestelde vragen:

Wat kan ik me voorstellen bij de workshop?
Het is een interactieve workshop via Zoom. Ik doorloop de stappen naar intuïtief eten met jou en de andere deelnemers en kijk meteen wat voor jou hierin belangrijk is. Van tevoren vul je een formulier van vragen in, zodat ik me alvast kan voorbereiden op jouw situatie en je persoonlijke feedback en tips kan geven tijdens de workshop.

Via Zoom, betekent dat met camera?
Ik snap dat je dat spannend vind en het hoeft niet per se (je kan je camera uitzetten). Maar als je het meeste uit deze workshop wilt halen, doe dan volledig mee! Ik weet dat er op de relatie met eten en je lijf schaamte kan zitten, maar we zijn met maximaal 8 vrouwen in de workshop die precies hetzelfde ervaren. Dus een veilige omgeving met gelijkgestemden.

Ben jij de volgende?

"Ik wilde geen nieuw dieet, maar een andere manier van eten. Je hebt mij geleerd hoe ik in balans kan zijn en de keuze voor chocolade kan maken uit liefde en respect voor mijzelf" Esther

"Door intuïtief te gaan eten ben ik 'maar' 2 kilo afgevallen, maar het mooie is, dat is geen issue meer! De weegschaal is de deur uit en ik geniet zoveel meer van eten nu. Milou, ik ben je erg dankbaar" Yvonne

"Intuïtief eten klinkt too good to be true als je nooit anders gekend hebt dan verstoord met eten omgaan. Maar dat blijkt dus niet zo te zijn! Ik ervaar nu zoveel meer rust en balans" Elène

Schrijf je nu in voor de Intuïtief Eten Workshop voor maar €27,-: