De hele week draaide voor mij eigenlijk maar om één ding… Mailen, bellen, op en neer rijden, praten en advies vragen… Sinds gisteren is er namelijk wat veranderd bij ons thuis. Iets met uitbereiding. Iets wat ons de hele nacht heeft wakker gehouden… 

En dat iets heeft een naam. Hij heet Boef en is een Doodle pup van 8 weken oud! Wij zijn smoorverliefd en ik kon daarom niet wachten om dit met jullie te delen! Een beetje privé, maar ach,  jullie krijgen wel vaker een kijkje in mijn privéleven toch? (Heb je trouwens mijn vlog van gisteren al gezien? Want JA ik ben weer gaan vloggen! En ja dat is zeker ook een kijkje in mijn privéleven!)

De hartjes op de foto hierboven, ja die hadden ook een stuk minder gekund, maar eenmaal bezig met Photoshop moest ik gewoon los gaan! Haha. Dus tja, deze cheesy shit moet je gewoon maar ff slikken… Of niet, aan jou de keus natuurlijk 😉

Boef BoefOnze Nieuwe Metgezel

Terug naar onze lieve kleine Boef. (Al was hij gisternacht niet zo lief met zijn gepiep en gejank. Arm beestje toch.) Al langer wilde ik een hondje in huis nemen. Een metgezel. Een hond waar ik mee kan spelen, lekker mee de natuur in kan en waar ik al mijn liefde aan kan geven (vooruit ik laat ook nog wat over voor mijn vriend).

Toen ik nog vaker op kantoor zat was dat gewoon geen doen. Ook mijn vriend werkt gewoon 40 uur per week op kantoor. En je neemt geen hond om vervolgens allebei vaak van huis te zijn. Althans, dat vind ik!

Boef

Maar toen veranderde mijn situatie en werk ik vanuit huis. Wat betekent dat ik heel vaak alleen thuis ben en dat is soms toch best een beetje stil.

Ik ga ‘s ochtends voordat ik begin met werken vaak al een rondje lopen van zo’n 15-30 min. Iedereen kijkt mij dan altijd aan van “waar is haar hond?!” hahaha! Maar nee, ik liep altijd in mijn eentje. Ook fijn. Maar nu wordt het nóg fijner.

Boef

Boef

Dus bij deze: Dit is Boef. Hij heeft nog enorm liggen piepen en janken gisternacht, maar zodra wij er naast zijn gaan liggen was het goed. Hij zoekt bescherming bij ons en moet natuurlijk even verwerken dat hij zijn nestje heeft verlaten en zijn broertjes en zusjes niet meer kan zien.

Aan de ene kant vind ik dat echt enorm zielig! Het was hartverscheurend om hem zo te horen piepen. Aan de andere kant hebben wij hem enorm veel liefde te geven en zal hij niets tekort komen 🙂 Je kan nu al zien dat hij bescherming zoekt bij mij. Als hij maar tegen mij aanligt (of tegen Joost) dan kan hij rustig slapen. Op straat blijft hij rond onze benen lopen, maar loopt toch stoer mee.

Boef

Ik weet het, sorry als je niets met honden hebt, maar dit is even een “oh ik ben zo verliefd want heb net een pup” blog! Hahaha! Kan er niets aan doen, maar schrijven is mijn passie en therapie, dus ook dit vind ik heerlijk om van mij af te schrijven!

En als ik het dan van mij af schrijf kan ik het natuurlijk ook gewoon lekker met jullie delen!

Dus wij hebben er een familielid bij, een hele lieve en trouwe, dat voel ik al aan alles!

Nu nog even leren om goede foto’s te maken… Want zo wit als ik ben, zo zwart is Boef. Als je Boef een beetje ziet, dan ben ik mega overbelicht en als je mij goed ziet, dan is hij een donkere vlek, hihi. Dus tips hiervoor zijn welkom 😉

Terwijl ik deze blog schrijf zit ik naast de bench om hem te laten wennen, zodra ik weg loop gaat ie mee! Het is vooral in het begin even een hele klus, dus dan weet je waar het aan ligt als ik iets meer afwezig ben de komende tijd.

Maar alles voor een goed doel! Een lief, zwart en harig goed doel!

Myprotein

Liefs, Milou

WIL JE ME BLIJVEN VOLGEN? DAT KAN VIA: FACEBOOKINSTAGRAMPINTEREST EN BLOGLOVIN.

2 gedachten over “Ik wil jullie iets te vertellen…”

 • Wat leuk!!!!! Gefeliciteerd lieverds! Mijn nicht heeft een labradoodle en die is ook heel aanhankelijk bij z’n baasje. De hond verliest geen haren, dat is wel bijzonder!
  Heel veel plezier en geniet er lekker van! Liefs Bar (tikkeltje jaloers hoor haha)

  • Hey lieve Bar!
   Dankjewel! Wij zijn enorm blij met hem 🙂 En dat hij geen haren verliest is ook wel errug fijn, hihi! (Dat was ook één van de redenen dat wij een Labradoodle wilden hebben). Wij gaan er flink van genieten!
   En jullie zijn altijd welkom op op kraamvisite te komen natuurlijk 😉
   Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *