Tijd voor een nieuw foto dagboekje. Week twee van mijn vegan challenge, lekker warm weer de Nijmeegse Vierdaagsefeesten én mijn verjaardag! Ik zal je dit keer alleen meenemen in de leuke dingen – de saaie hoeven jullie natuurlijk niet te weten! 

Maandag

Maandagochtend, opstaan en hoppa naar buiten met Boef. Zoals altijd begin ik de dag met een ochtend wandeling van een half uur met Boef. Dit doe ik eigenlijk standaard iedere dag, heerlijk om zo mijn dag te beginnen! Ik besteedde verder de hele dag aan iets wat ik je nog niet kan vertellen 😉

Na het sporten aten wij ‘s avonds weer een maaltje van Hello Fresh. Mijn vriend was per ongeluk vergeten om deze te annuleren. Eigenijk hoorde Parmaham en kaas bij het recept, wat ik wel voor mijn vriend maakte, maar niet voor mij, Het werd dus een beetje een kale bedoeling, maar met mijn eigen vegan Parmezaanse kaas werd het toch nét iets lekkers.

Hello Fresh Pasta

Dinsdag

Dinsdag gingen we even langs de dierenarts omdat onze lieve Boef alweer 6 maanden is en hij even gecheckt werd. Gelukkig werd onze haarbal helemaal goed gekeurd!

Ook de rest van de dag besteedde ik aan mijn – oh so exciting – project!

Woensdag

De dag van Wijchen! Als je niet uit mijn buurt komt zal het je wel niets zeggen, maar “De dag van Wijchen” is de woensdag van de Vierdaagse waarin ze dus door mijn dorp komen lopen. Hoewel ik eigenlijk helemaal niet zo naar deze week had uitgekeken, begon het dinsdag toch al wel weer te kriebelen toen alle straten al werden behangen met vlaggetjes en alles en iedereen zich klaar aan het maken was. Meer dan 40.000 man in een mars door het dorp. Starten vol met mensen die kijken en overal muziek en gezelligheid. Super gezellig dus én natuurlijk super veel respect voor degenen die hem gelopen hebben!

Vierdaagse feesten wijchen

Vierdaagse feesten wijchen

Wij zaten al om half 8 langs de weg en hebben zelfs nog een paar vrienden gezien die meeliepen en kunnen aanmoedigen! En oja, mijn moeder kwam ook nog ff buurten! En tja… Bij de 4Daagse hoort een drankje en zo kwam het dat wij om 13 uur al redelijk aangeschoten (van 2 wijntjes, lol) een lunchtentje in doken. ‘s Middags een powernap gedaan (ik was kapot!) en daarna hoppa samen met Joost door naar de stad. Echt lieve mensen, als je nog nooit in Nijmegen bent geweest met de 4daagse dan MOET je gewoon echt een keertje gaan! Zo veel gezelligheid, muziek én lekker eten. Dit was een vegan tofu burger, super lekker!

Vierdaagse feesten nijmegen vegan burger

Vierdaagse feesten nijmegen vegan burger

En als je dan gaat… Ga sowieso even langs bij De Kaaij, te zien hier achter mij op de foto. Vol met leuke eettentjes, retro banken, plekjes om te chillen en live muziek!

Vierdaagse feesten de kaaij

Maar hoe leuk het ook was… Deze granny heeft maar één dagje gefeest! #ietsmetandereprioriteiten 😉

Donderdag

Tja, had ik nou zo’n kater of weet ik gewoon niet meer wat ik donderdag gedaan heb? Ach, wat ik wel nog weet is dat ik alweer brood at als lunch met de super lekkere filet americain van de Vegetarische Slager. (aanrader!!!)

Filet americain de vegetaische slager

Vrijdag

Ook vrijdag vloog zo voorbij en helaas geen foto’s kunnen maken!

Zaterdag

Het wordt wel een slecht fotodagboekje zo, want ook zaterdag ben ik he-le-maal vergeten om foto’s te nemen. Wel was dit een super fijne dag, want mijn vriend en ik zijn helemaal naar het hoge noorden gereden naar de verjaardag van een vriend. Wij hebben heerijk in de zon gezeten en toen iedereen weg was nog lekker met zijn vieren gebarbecued! Genieten!

Zondag

Er is er een jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat ben IK! Jaja, zondag was ik jarig en werd ik alweer 28 jaar! Voel ik mij ook 28? Geen idee, ik voel mij gewoon Milou! Nadat wij de laatste puppy cursus hadden en Boef zijn diploma heeft gekregen (ja echt!) dook ik de keuken in om gewoon eens een keer een good old appeltaart te maken! Het was vandaag namelijk het einde van mijn vegan challenge en kon gewoon weer alles eten! En daar maakte ik gretig gebruik van 😉

AppeltaartEn toen kwam mijn vriend ineens aanzetten met deze bos rozen! Mooi hè? Wat een schatje is het toch!

Rode rozen

Ik vierde mijn verjaardag niet echt groot, maar had alleen mijn ouders, schoonouders en broertje uitgenodigd. Ik heb dit keer ook niet groot uitgepakt qua eten, maar gewoon wat kaasjes, kauwkost en chippies op tafel gezet. Niet echt “à la Milou”, maar ik was de hele week al druk en had er gewoon even de energie niet voor om meer te doen. Is dat erg? Tuurlijk niet, kan gebeuren! En mijn gasten genoten toch meer van het klassieke gebeuren dan eten à la Milou hahaha!

Kaasplankje

‘s Avonds gingen mijn vriend en ik een hapje eten bij Restaurant LEF in Elst. Nou had ik dus ongelofelijk lovende recensies gelezen en was dus erg benieuwd. Maar al zag het er best mooi uit, heel lekker was het niet. Natuurlijk was het niet vies, maar echt genoten hebben wij helaas niet… Vroeger zou ik daar enorm van gebaald hebben, zeker op je eigen verjaardag. Maar ach, ik heb het maar gewoon geaccepteerd en lekker weggelachen! Mijn motto is om zo veel mogelijk te genieten en mij zo min mogelijk uit het veld te laten staan door zulke dingen. Dus dat deed ik dan ook niet. Uiteindelijk hebben mijn lief en ik – ondanks het tegenvallende eten – toch een fijne avond samen gehad! Hier nog de foto’s… Zag er wel mooi uit, maar schijn bedriegt, hihi.

En oja, voordat je de foto’s bekijkt… Ik had door gegeven dat ik geen vlees wilde (het was een verrassingsmenu), wel vis eet maar er niet zo van hou…

Restaurant LEF Elst Restaurant LEF Elst Restaurant LEF Elst Restaurant LEF Elst

En dat waren vier gangen vis… No comment, haha. Restaurant LEF Elst

Ach, ik genoot maar gewoon van het gezelschap en de wijn!

Restaurant LEF ElstMet een enorm volle buik, iets te veel wijntjes en al een dag 28 jaar ging ik zondagavond lekker slapen!

Veel liefs en tot het volgende dagboek!

Myprotein

Liefs, Milou

WIL JE ME BLIJVEN VOLGEN? DAT KAN VIA: FACEBOOKINSTAGRAMPINTEREST EN BLOGLOVIN.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *