foto dagboek

Hoi lieve mensen, bij deze nieuwe start van de week ga ik beginnen met een nieuw type post op mijn blog: mijn foto dagboek! Alle leuke foto’s van afgelopen week verzameld in een blogje…

Ik vind het super leuk om te bloggen, maar doe het natuurlijk ook voor jullie! Dus laat het mij vooral weten of je dit leuk vind (of niet), dan weet ik meteen of ik ermee door moet gaan 😉

Foto Dagboek #1

Eigenlijk had ik maandag niet heel veel te beleven, dus maakte ik een foto van deze heerlijke vegan avondmaaltijd. Die bonensalade komt a.s. woensdag als recept op mijn blog, dus stay tuned. vegan avondeten

Dinsdag kwam ik deze hele mooie quote tegen en wilde deze ook hier even met je delen.

quote

‘s Avonds gingen wij op bezoek bij mijn schoonmoeder. Zij is net terug van 3 weken vakantie en wilde Boef natuurijk weer even zien. Daar schoot mijn vriend deze heerlijke foto. Echt klein is ons Boefje niet meer!

Knuffelen met boef

Op naar woensdag. Mijn vriend en ik gingen naar een belangrijke afspraak, waar ik helaas (nog) niet veel over kan zeggen.

Daarna vonden wij het tijd om maar eens wat bloemetjes te kopen voor in de tuin. Altijd zo leuk en vrolijk als de tuin weer lekker kleurrijk is! Daar machte ik met de boom dus moest ik natuurlijk even een foto maken!

foto dagboekDonderdag zou het heel mooi weer worden en nadat ik wat uurtjes geblogd had gingen mijn vriend en ik naar Sprok Beach in Lent (bij Nijmegen). Een soort beachclub aan de Waal. Daar aten we gezellig een hapje. Een pita kipgyros voor mijn vriend en een broodje hummus/geitenkaas voor mij. Oja, wij bestelden er ook nog een bordje frietjes bij.

Vrijdag begon ik samen met mijn vriend de dag met power yoga. Ik ben echt helemaal verliefd. Ja, ook op mijn vriend, maar daarnaast op yoga! Power yoga is 1. een uitdaging, 2. een manier om wat flexibeler te worden en 3. een manier om weer helemaal bij mijzelf te komen. Ik loop daar altijd vol energie, maar toch met een enorme rust in mij de deur uit. Heerlijk!

Deze legging en bh zijn van Women’s Best, waar ik al een tijdje mee samenwerk. Ik heb nu kunnen regelen dat je met de code “Milou10” 10% korting op je gehele bestelling krijgt. Ik draag trouwens van zowel de broek als de bh maat M.

Daarna ging ik richting Amsterdam voor Het Grote Blogger Diner in Het Conservatorium Hotel. Georganiseer door Mr Experience Creators. We werden ontvangen met heerlijke Mojito Mocktails van Finley en konden deze lekker buiten op het terras opeten. Vergezeld van heerlijke amuses en goed gezelschap!

finley coca colahet conservatorium hotel

Op naar de derde verdieping waar dit op ons stond te wachten…

het grote blogger diner

het grote blogger diner

Gevolgd door een heerlijk 6 gangen diner! Het normale diner was met vlees, maar ik kreeg de vegetarische variant. Het eerste gerecht was gemaakt met Verstegen kruiden en was heerlijk! Daarnaast dronken wij Chaudfontaine water (special erbij uitgekozen) en een Palm Hop Select biertje van Swinckels.

het grote blogger diner

De tweede gang was een Asian veggie pancake by Conimex black. Heerlijk van smaak! Hierbij werd een witte wijn (Allram Grüner Veltliner) geserveerd.

het grote blogger diner

Op naar gang drie: een duet van La Morena. Pulled bushroom met feta-koriander topping en mango-avocado salsa op tostadas. Ook hierbij kwam een alcoholische versnapering… Een Viña Chardonnay Casablanca Valley.

het conservatorium hotel

En nog steeds zijn we niet bij het hoofdgerecht, maar nog bij gang numero 4. “Klavers Roem”. Een crème van romige Klaverkaas Roem geserveerd met een salade, rogge cruesli en vlierbloesem parels. Jeetje, die kaas was me toch krachtig! Erg lekker hoor. Hiernaast dronken wij Bourgonge la Vignée.

het conservatorium hotel

En wij zijn eindelijk aangekomen bij het hoofdgerecht! Nou had iedereen gepekelde rundersukade, maar weet ik eigenlijk niet meer wat de vega optie was. Het werd in ieder geval gekoppeld met oud-Hollands zuur van Kesbeke.

het grote blogger diner

En als klapperrrrrrrr een chocolade boom als dessert van de chef van het Conservatorium Hotel. Ja, echt een boom van chocolade. Ziet het er niet prachtig uit?! Het was ook nog eens enorm lekker en al helemaal met de DOW Nirvana Port die erbij werd geserveerd.

het conservatorium hotel dessert

Niet normaal hè? Het smaakte allemaal ook echt té lekker! Ik moest helaas meteen na het dessert de laatste trein naar huis pakken, maar de rest ging nog even door in de cocktail bar geloof ik.

De volgende ochtend heb ik een beetje uitgeslapen, want die biertjes en wijntjes hakten er wel een beetje in. Na Boef te hebben uitgelaten dook ik meteen de keuken in. Mijn lieve vriendinnetje Isaura en haar vriend zouden die avond komen eten en daarvoor had ik een mediterraanse tapas avond bedacht. Ook wilde ik meteen wat lekkere recepten op de foto zetten om met jullie te kunnen delen. Het werd dus een drukke dag die nog onderbroken werd doordat wij snel op kraamvisite gingen. Daar heb ik trouwens helaas geen foto’s van!

Wel heb ik wat foto’s van de recepten die jullie nog te wachten staan, het voorgerecht én toetje tijdens het diner. Was helaas het hoofdgerecht vergeten op de foto te zetten.

Dit is een Italiaanse bonensalade die a.s. woensdag online komt…

italiaanse bonensalade

Zelfgemaakte nacho’s met guacamole…

nacho's zelf maken

En vegan rode pesto…

vegan rode pesto

Hierbij het voorgerecht… Verschillende soorten hummus, de gaucamole met nacho’s en burrata met tomaatjes en rucola.

dinerHet toetje aten we al toen het lang en breed donker was. Het was zó gezellig!

Toetje

Ook al lagen wij pas om 2 uur ‘s nachts op bed… We moesten zondagochtend om half 8 uit bed om naar de puppycursus te gaan met Boefje. Na een flinke bak koffie kregen wij onze ogen gelukkig net genoeg open. Onze kleine lieve Boef kreeg meteen in de eerste minuut al even op zijn flikker door de instructrice. Want hoe lief hij er ook uitziet, Boef kan soms echt een duiveltje zijn. Daarna was hij de rest van de les poeslief en luisterde hij beter dan ooit tevoren. Thank god! Puppy cursus

Daarna dook in nog even met mijn computer de zon in… ZonnenIk probeerde deze zonnebrand die ik laatst toegestuurd kreeg.

Daarna ploften mijn vriend en ik op de bank om What The Health te kijken op Netflix. Ik had deze al gezien, maar wilde hem nog een keer met vriendlief kijken. Wauw, die sloeg weer in hoor! 
Daarna ook maar meteen besloten dat deze magnum voorlopig de laatste wordt… Meer daarover lees je in de blog van morgen. 
Lieve mensen, als je tot hier bent gekomen… Respect, want het waren mij nogal wat foto’s volgens mij! Vond je het leuk? Laat dan even een berichtje achter hieronder in de comments óf gewoon op Facebook of Instagram. 

Ik vond het in ieder geval leuk om te doen en delen! Fijne week allemaal!

Liefs, Milou

Myprotein

WIL JE ME BLIJVEN VOLGEN? DAT KAN VIA: FACEBOOKINSTAGRAMPINTEREST EN BLOGLOVIN.

7 gedachten over “Foto Dagboek #1”

 • Leuk om jouw week in foto’s te zien! Wat mij betreft mag je dit iedere week doen. En ik ben heel erg benieuwd naar de bonensalade!
  Groetjes Vera

  • Hoi Vera,
   Ah thanks voor je berichtje! En voor de bonensalade hoef je maar héél eventjes geduld te hebben, haha!
   Fijne week!
   Liefs, Milou

 • Hey Milou ,

  Zo moeilijk was het niet hoor , om er tot het eind bij te blijven…
  Want het is een leuke manier om zo je week met ons te delen….

  Thnxx

 • Wauw wat een gaaf evenement! En wat goed dat ze ook een vega versie hadden (die dan niet alleen maar een verdrietig stapeltje sla is!) – Ziet er echt fantastisch uit! De yogalegging is trouwens ook wel heel mooi, gaaf hoor! Ik vind die foto-posts zeker leuk. Sowieso leuk om te zien wat je bezig houdt, maar ook om een beetje een kijkje achter de schermen te krijgen van wie je nou echt bent, ik zeg laat ze zeker komen! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *