Gratis DOORBRAAK SESSIE

Zal ik eens met je meekijken?

Ik weet hoe lastig het kan zijn om bepaalde patronen qua eten (zoals snaai- of eetbuien, die continue strijd rondom eten) of onzekerheden over je lijf te doorbreken. Zeker als je dit alleen probeert te doen. Daarom kijk ik graag met je mee en kunnen we samen kijken wat het is dat je nu precies tegenaan loopt qua eten/lichaam/lichaamsbeeld. En wat jij nodig hebt om dit te kunnen doorbreken!

Voor deze gratis doorbraak sessie reserveer ik 30 minuten van mijn tijd voor je.

Om zo goed mogelijk voorbereid te zijn wil ik je vragen om dit formulier in te vullen. Dan kan ik mijn huiswerk alvast doen en maken we zo goed mogelijk gebruik van jouw en mijn tijd 🙂

Aan het einde van de sessie heb jij duidelijk:

  • Wat je grootste struikelblok is qua eten en/of jouw lichaam(sbeeld),
  • Wat je hieraan kan doen en...
  • Krijg je meteen al 3 tips om mee aan de slag te gaan

Vul het formulier in, dan mail ik je binnen 24 uur terug om te laten weten of je gekozen bent voor deze gratis doorbraak sessie.

En hoe uitgebreider en specifieker je bent met invullen, hoe beter ik je kan helpen! 🙂

VRAAG HIER JOUW DOORBRAAK SESSIE AAN