Laten we eerst even duidelijk maken dat ik enorm van gezond eten hou, maar ook gewoon een snoepkont ben! Dus wanneer ik dan een keer lekker wil snoepen, wil ik ook gewoon dat het kei lekker is. Iets waar ik bijna niet zonder kan is chocolade en ik verwacht zo dat ik niet de enige vrouw ben. Daarom moet ik natuurlijk deze nieuwe Tony Chocolonely smaken met jou delen! 

Ze zijn namelijk ge-wel-dig! Ben jij nou ook zo iemand die melk heerlijk romig vind, maar puur eigenlijk ook wel lekker door de wat sterkere smaak? Zou jij het liefste de melk soms nét wat sterker willen hebben, terwijl je het romige ervan behoudt?

Nou ik wel! En daar hebben ze bij Tony’s wat op gevonden: “Donkere Melk”. Ik vind het ge-wel-dig.

Nieuwe smaken tony's chocolonely
Foto van www.tonyschocolonely.com

Zo introduceren ze de smaak Donkere Melk (42%) én Donkere Melk Pretzel Toffee (42%). Vooral die laatste moet ik gewoon héél snel proberen, want we weten nou inmiddels allemaal wel dat zoet met zout érg lekker is toch?!

Ga jij ze ook proberen? Ze liggen vanaf deze week in de supermarkt, dus je kan ze gewoon nú gaan kopen. Eet smakelijk alvast 😉

Myprotein

Liefs, Milou

WIL JE ME BLIJVEN VOLGEN? DAT KAN VIA: FACEBOOKINSTAGRAMPINTEREST EN BLOGLOVIN.

Nieuwe smaken tony's chocolonely

2 gedachten over “De Nieuwe Tony’s Chocolonely Smaken Zijn Geweldig!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *