Bikini Challenge

BEN JIJ ONZEKER IN ZOMERKLEDING, BIKINI OF BADPAK?

Ojee, het wordt nu echt warmer en dat betekent tijd voor jurkjes, korte broekjes en bikini's… Je besluit wat zomerkleding aan te passen, loopt naar de spiegel en denkt:  

"Dit ziet er toch niet uit, wat voel ik mij dik/niet mooi/onzeker zeg. En wat zou ik me graag wél fijn en mooi voelen in zomerkleding of bikini. Dan zou mijn zomer zo veel fijner worden."  

Het liefste verstop je je lichaam op het strand. Je hebt het idee dat iedereen naar je kijkt. En op de foto gaan wil je al helemáál niet... 

Herkenbaar?

Die stemmetjes heb ik zelf ook maar al te vaak gehad, maar het hoeft niet zo te zijn. Iedereen kan zich ongeacht hoe je eruit ziet (dik/dun, strak/striae, bruin/wit) goed in zomerkleding, bikini of badpak voelen!

Van slank en onzeker naar +10 kg en zelfverzekerd Een aantal jaren terug ging ik in korte tijd van heel slank en onzeker naar +10 kg. Toen pas leerde ik dat het buitenplaatje NIETS te maken heeft met hoe fijn en zelfverzekerd je je over je lichaam voelt. Inmiddels help ik als mental coach andere vrouwen naar een beter zelfbeeld en meer zelfvertrouwen.  

En met deze challenge wil ik ook jou helpen naar meer zelfvertrouwen in zomerkleding, bikini of badpak! 

WIL JIJ GRAAG?

  •  De #1 reden achter jouw (lichamelijke) onzekerheid weten?
  •  Voelen hoe het voelt om zelfverzekerd het strand op te gaan?
  •  Meer inzicht en grip op je kritische stemmetjes krijgen?
  •  De link tussen lichaamsbeeld, zelfvertrouwen en zelfliefde ontdekken? 
  •  Meer zelfvertrouwen in zomerkleding, bikini of badpak krijgen? 


Doe dan mee met de gratis Bikini Challenge!

En zet de eerste stappen om dit jaar zelfverzekerder in bikini of badpak het strand op te gaan!

In 6 dagen gaan we kijken waarom het jou nu nog niet lukt, wat zorgt voor die onzekerheid en laat ik jou voelen hoe het is om zelfverzekerd het strand op te gaan.

Ga jij deze challenge met mij aan? Schrijf je dan nu gratis in. 

IK DOE MEE
  •  

Dinsdag 2 juli - maandag 8 juli 2019

  •   

Helemaal 100% gratis. 

  •  

7 dagen. Online. Wanneer het jou uitkomt. 

VEEL GESTELDE VRAGEN

Vraag: Wanneer is deze challenge geschikt voor mij?

Antwoord: Voor elke vrouw die zich onzeker voelt over haar eigen lichaam. Het maakt verder niet uit wat voor gewicht je hebt, hoe je eruit ziet, of je wilt afvallen, of je een dieet volgt of welke kleur of vorm je ook hebt. Voel jij je wel eens onzeker over je lichaam? Dan is deze challenge voor jou! 

Vraag: Ik kan niet bij de kick-off zijn, is dat erg? 

Antwoord: Het zou natuurlijk leuk zijn, dan kunnen we meteen een beetje kennis maken en goed van start gaan, maar je kan alle sessie (dus ook de kick-off) later nog terugkijken. 

Vraag: Waar vindt de challenge plaats? 

Antwoord: De challenge zal online plaatsvinden in de HealthiNut community op Facebook, waar je toegang tot krijgt als je je inschrijft. Heb je geen Facebook account, dan kan je een tijdelijk (anoniem) account aanmaken en deze weer verwijderen na de challenge. 

Vraag: Is het echt helemaal gratis? 

Antwoord: Jazeker! Ik weet zelf hoe frustrerend en energievretend het kan zijn als je zo onzeker over je lichaam bent. Ik gun jou ook een fijne zomer waarin je je geen zorgen hoeft te maken over hoe je eruit ziet in bikini of badpak. Vandaar dat ik je deze challenge gratis aanbied. 

Logo HealthiNut