30 DAGEN BALANS BOOST

Stop met de eeuwige strijd met eten en maak plaats voor rust en balans in je eetpatroon

Je bent vast al zo vaak opnieuw begonnen...

Telkens weer neem je je voor om "maandag opnieuw te beginnen". Je houdt het misschien een paar dagen vol. Misschien zelfs een paar weken of maanden. Maar vroeg of laat komt dat ene feestje of die moeilijkere periode om te hoek kijken en gaat het weer mis, krijg je een snaaibui of baal je gewoon enorm van jezelf.  

Hierdoor is je gewicht een jojo en val je niet af. Of je bent er continue mee bezig en voelt je er heel onzeker door.  

Maar hoe zou het zijn als...?

Hoe het zou zijn als je helemaal in balans bent? Als je de juiste innerlijke motivatie weet te vinden om jouw gezonde voedingspatroon dit keer wél vol te houden. Niet omdat het moet, maar omdat je het wilt.  

Hoe zou het zijn als je kan afrekenen met negatieve stemmetjes en schuldgevoelens, maar leert genieten zonder schuldgevoel? Als feestjes en sociale gelegenheden geen stress, maar plezier opleveren?  

Dus wil jij afrekenen met die strijd met eten en plaats maken voor energie, rust en balans? 

IK WIL BALANS!

Gezond en in balans zijn heeft niets te maken met diëten, calorieën tellen of streng zijn, maar met de juiste mindset, balans en liefde voor jezelf

Hoe zou je het vinden als ik je 30 dagen lang help om de juiste stappen naar balans te nemen?

Ooit was ik 20 kilo zwaarder. Ooit viel ik 20 kilo af en werd ik geobsedeerd door afvallen, mijn lichaam en was de hele dag door met eten bezig.  

Tot ik mijn tweede burn-out kreeg en bijna dagelijks eetbuien. Ik kwam weer 10 kilo aan. 

Die eetbuien en toename in gewicht werden één van mijn belangrijkste lessen ooit!  

Dat geluk en jezelf goed in je vel voelen niets, maar dan ook niets, te maken heeft met dat cijfertje op de weegschaal. Maar alles met goed voor jezelf zorgen, lief voor jezelf zijn en balans ervaren. Inmiddels heb ik al honderden vrouwen mogen helpen met mijn coaching en programma's om hun eetpatroon in balans te krijgen en liever voor zichzelf te worden.  

In deze 30 dagen balans boost deel ik 30 dagen lang mijn meest waardevolle inzichten met jou zodat ook jij die stap kan maken naar een gezonde relatie met eten en met je lichaam

De 30 dagen balans boost is perfect voor jou als:

 • Het je niet lukt om de juiste motivatie te vinden of de knop om te zetten
 • Je last hebt van een alles-of-niets mindset en vaak doorschiet als het eenmaal mis gaat
 • Je met "ongezonde" dingen geen rem hebt of het moeilijk vind om nee te zeggen
 • Je je vaak schuldig voelt als je te veel of te ongezond hebt gegeten
 • Je bent continue bezig met eten en het hierdoor je dag en leven beheerst
 • Je gestresst raakt van uiteten, feestjes of sociale gelegenheden en niet echt kan genieten
 • Het je niet lukt om met gemak op gewicht te blijven of om af te vallen 

Zo werkt het:

30 Motiverende emails

Je krijgt 30 dagen lang elke dag een motiverende en waardevolle email in jouw inbox. Hier hoef je verder niets voor te doen. Het enige wat er van je verlangt wordt is om de mail aandachtig te lezen en/of de bijbehorende opdracht te maken of toe te passen. 

25 Effectieve stappen

De emails zijn opgebouwd omtrent de 5 pijlers: voeding, beweging/ontspanning, balans, mindset en zelfliefde. Per pijler krijg je 5 mailtjes met inzichten en een bijbehorende korte opdracht. Tussendoor effectieve reflectiedagen. Behapbare stappen, grote resultaten.

Jouw resultaat

 • Je weet wat een gezonde leefstijl is en hebt stappen gezet qua voeding, beweging en ontspanning
 • Je raakt én blijft gemotiveerd om gezond te eten en leven
 • Je hebt meer grip op je mindset en gedachten, waardoor je het wél volhoudt
 • Je rekent af met die alles-of-niets mindset, waardoor een dipje niet meer leidt tot opgeven
 • Je weet wat balans is en past dé factoren toe die hieraan bijdragen
 • Je maakt bewuste keuzes voor wat je wel of niet wilt eten
 • Je bent liever voor jezelf, waardoor je niet alleen beter zal eten, maar je ook beter zal voelen 
 • Hierdoor blijf je makkelijker op gewicht of val je makkelijker af

"Voor de balans boost was ik in mijn hoofd erg veel bezig met wanneer en wat eten. Ik vond genieten van ongezonde dingen erg moeilijk. De boost heeft mij laten inzien dat er zoveel meer is! Je schrijft op een erg erkennende manier, waardoor ik mezelf herken. Ik ben meer gaan loslaten, wat erg fijn voelde."  

- Julia -

"Je staat stil bij wat er goed gaat en waar je nog extra aandacht aan moet besteden. Je krijgt concrete tips en nadien heb je iets in handen wat voor jezelf werkt. Zo leerde ik meer aandacht besteden aan mijn gevoelens en deze niet weg te stoppen. En natuurlijk leert Milou je om lief te zijn voor jezelf, iets dat zo belangrijk is. Het is zeker de moeite om deze 30 dagen te doorlopen. Het geeft je inzichten waar je aan kan werken en het is voor mij heel waardevol geweest."  

- Katleen - 

"Ik wilde nog even zeggen dat ik echt ontzettend veel heb aan de zin 'is dit lief voor mezelf?'. Op elk moment dat ik iets wil pakken wat in een eetbui kan vervallen, zeg ik deze zin en kom ik tot rust. Het helpt me echt afgelopen week. Thanks daarvoor! Ik ben heel benieuwd naar de rest van het programma. Liefs!"  

- Julie -

Nu tijdelijk met toffe bonus!

BONUS: GEZONDE BALANS RECEPTEN EBOOK T.W.V. €24,95

Krijg een extra boost en inspiratie en duik in dit ebook met 31 heerlijke gezonde balans recepten. Je krijgt inspiratie voor ontbijt, lunch, diner, tussendoortjes en smulrecepten. Voor elke dag iets lekkers. Geen schema, wél inspiratie en gezond genieten! 

Start nu met de 30 dagen balans boost

Reken af met de stress en strijd en maak je plaats voor gezonde motivatie, gezonde gedachten en gezonde balans. Meld je nu aan en start vandaag nog! 

Van €168,-

Tijdelijk voor €47,-

NU STARTEN