Over Mij

fitness shoot

De persoon achter HealthiNut? That’s me, Milou! Laat ik mij in het kort proberen voor te stellen. Ik ben 27 jaar en vorig jaar afgestudeerd in Marketing Management aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Ik woon samen met mijn lieve (fitte) vriend Joost, werk full-time en naast mijn werk is mijn gezonde levensstijl één van mijn hobbies! Na mijn middelbare school heb ik 5 jaar in het buitenland gewoond (Engeland, Spanje en Italië) en daar gewerkt en gestudeerd. En oh oh, wat heb ik van die jaren genoten! En oh oh, wat heb ik van al dat lekkere eten in Spanje en Italië genoten zeg! Té veel lekker eten… In de zomer van 2010, toen ik mijn vakantiefoto’s terugzag en de weegschaal een record aangaf, werd het tijd voor verandering. In de afgelopen 5 jaar ben ik 20 kilo afgevallen door het aanmeten van een gezonde levensstijl én door het krachthonk van de sportschool in te duiken.

Healthinut
2012 vs 2015

Deze manier van leven is ook echt een hobby van mij geworden! Ik vind het heerlijk om minimaal 4 keer in de week lekker bezig te zijn in de sportschool. Dit is een heerlijke vorm van ontspanning, een manier om mijzelf uit te dagen en om fit te blijven natuurlijk. Daarnaast kan ik enorm genieten van een heerlijk gezond maaltje en sta dan ook vaak in de keuken om nieuwe gezonde recepten uit te proberen. Mijn visie op een gezonde levensstijl? Balans! En dat is voor mij het toepassen van de 80-20% regel. Ik eet in ongeveer 80% van de tijd gezond en clean (wat in de praktijk vaak wel wat meer is), waardoor ik in 20% van de tijd kan genieten van iets ”ongezondere” lekkernijen.

Tegenwoordig ben ik iets minder fanatiek bezig met om “fit te zijn” en een “strak lijf te hebben” en leg ik meer de focus op genieten! Dit betekent voor mij dat ik natuurlijk nog steeds voornamelijk gezond eet, lekker 4-5 keer in de week de sportschool in duik, maar mijzelf ook niet teveel restricties op leg wanneer ik een etentje of feestje heb en daardoor zo’n 3 kilootjes meer (genieten) met mij mee draag. Gezond eten en sporten “moet” niet, ik doe het omdat ik het leuk vind! Kan ik een keer niet 5 keer sporten, no stress. Heb ik 2 of 3 feestjes/etentjes in een week, geniet ik ervan. Dit is wel eens anders geweest door mijn fanatisme, maar gelukkig heb ik tegenwoordig echt die balans gevonden en dit wil ik dan ook graag met jullie delen.

fitgirl
2016

 

Ik blog dan ook om mijn ervaring te delen met degenen die ook geïnteresseerd zijn in een gezonde levensstijl, willen afvallen, juist die balans zoeken of gewoon inspiratie willen opdoen voor gezonde recepten. Ik deel graag mijn enthousiasme, gezonde recepten, soms wat minder gezonde recepten, tips voor een healthy life- en mindstyle én persoonlijke verhalen met jullie! Je kan mij ook volgen op Instagram waar ik dagelijks foto’s plaats van mijn gezonde (en af en toe wat ongezondere) maaltijden.

Myprotein

Liefs, Milou

Friday favorites

Voor samenwerkingen verwijs ik u graag door naar deze pagina. Voor verdere vragen of opmerkingen kan jij mij bereiken via onderstaand contactformulier.

 

 

 

 

Write A Comment